Coșul meu

Oferte speciale

Parchet masiv Stejar Vezi produse
Parchet masiv Fag Vezi produse
Parchet stratificat Vezi produse

De ce Rucela?

Parchetul durabil RUCELA este produs într-un singur loc, de la intrarea pe poarta fabricii a bușteanului până la ieșirea lamelei de parchet, totul se produce la Târgu Jiu, la Fabrica de Parchet RUCELA. De aceea putem să vă asigurăm că parchetul RUCELA este 100% MADE IN ROMÂNIA – durabil și competitiv.

Ce spun clienții noștri

5/5
Alina
Alina
Read More
Prelucrează lemn. Se face parchet, trepte scară, diverse profile la comandă. Doamnele de la birou sunt foarte amabile și dispuse să dea informațiile cerute. Recomand!
Victoria
Victoria
Read More
Pentru că aceasta laminat este foarte subțire și acum cei ce stau la parter au probleme cu căldura.Acesta este gros și tine cald.
Florin
Florin
Read More
Recomand cu caldura aceasta firma,produc un parchet de calitate care i-a impresionat favorabil chiar si pe meseriasii care ne-au montat parchetul. Arata super! Ma bucur ca am ales acest super producator! De asemenea si comunicarea a fost placuta iar livrarea promta. Multumim,Rucela! 🙂
Previous
Next

Produse top trendings

Informatii Utile

Parchet din lemn masiv sau parchet laminat

Alegerea între parchetul din lemn masiv și parchetul laminat depinde de nevoile și preferințele tale. Dacă îți dorești o pardoseală durabilă, estetic plăcută și care adaugă valoare locuinței tale, parchetul din lemn masiv este o alegere excelentă.

Read More »
Livrare rapida (24-72 ore)

la produsele aflate in stoc

Modalitati de plata

Ramburs / Transfer bancar / Card

Suport telefonic si online

Luni - Vineri 08:00 - 16:00