Parchetul nostru este foarte apreciat de institutii culturale


Parchetul durabil produs de Rucela Târgu Jiu este foarte apreciat de instituții culturale de marcă din România. Datorită unei frumoase și de durată colaborări cu firma IAȘICON SA parchetul nostru din stejar se regăsește acum în mai multe locații emblemă ale Moldovei, în mod special în zona Iași. Astfel, partenerii noștri au montat parchet Rucela la Muzeul Unirii, Palatul Culturii, Teatrul Național Vasile Alecsandri sau la Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

Parchetul nostru a fost ales pentru că întrunește o serie de condiții de exigență impuse de beneficiari-să fie de bună calitate, să fie bun izolator fonic și termic, să nu rețină praful și mucegaiul, să fie rezistent în timp(parchetul din lemn masiv este considerat o investiție pe viață-parchetul Rucela permite mai multe rașchetări. Recomandare este 1 rașchetare la aproximativ 10-15 ani).

Faptul că lamelele de parchet pot fi produse cu dimensiuni cuprinse între 250-1200 mm lungime, 50-100 mm lățime, 20 mm grosime pentru stejar și 250-1000 mm lungime, 50-60-65 mm lățime și 20 mm grosime pentru fag, a permis echipelor de montatori să realizeze adevărate opere de artă, prin efectuarea unor jocuri geometrice interesante. Iată și câteva poze care vorbesc de la sine.